Thursday, December 26, 2013

Masih Baru


Assalamualaikum uolsss.
Haa dulunya pernah ada dah blog senanya TETAPI ISI KANDUNGANnya agak merapu merepek--kerepek.


Al MAKLONG lah bebudak update blog katekan. 


So kalini dengan azam baru aku buat blog untuk BISNES tapi humm cadangnya mcam tuh lah. arhh tengok lah nnti macam mne. Tengok mood aku mcm mne (:

Okay mcm yg aku cakap aku NEWBIE . Satu apa aku tak tahu ABOUT de BLOG ni. Dengan dukacitanya aku nak minta akk akk abg abg yg baik lagi budi pekerti tolong aku bab bab blog ni eh (: Tocey tocey 

Senanya lah kan dari tadi aku dok try usha google search acenggana nak centerkan header dh try dah tpi huh tak menjadi pon T.T ade sesapa yg boleh tolong buatkan ? meyh whatsapp aku SEKARANG 0125835832. Sekarang kayy. Seriouss >.< tak nak yg main main. If ade yg main main mmng aku LELONG number hampa --'

Sekian, 

3 comments:

TyaZ ♥ said...

Sha tak leh nak follow sha lah kenapa ehh?

Sasha Onenie said...
This comment has been removed by the author.
Sasha Onenie said...

@tyaz ahaha tk thu